Produkter

Varukorg

Kontakt

Kungsgatan 18
252 21 Helsingborg
Öppet i butiken i Hbg månd.-fred. 10-18 lörd. 10-14
E-post:
Webb: www.6e-sinnet.se
Telefon: 042-245234

Information

Dela |

Mer information om aktiviteterna
Osteopati Sanny Werner


Du är hjärtligt välkommen och jag kommer här nedan lite kort presentera vad du kan förvänta dig vid ett besök hos mig.

Genom att gå igenom din sjukdomshistora och analysera ditt specifika behov så anpassas en behandling som lämpar sig bäst för just dig.

Målet med behandlingen är att hjälpa din kropp till självläkning med utvalda tekniker. Varje människa är unik och det visar sig när man börjar söka efter den underliggande orsaken till det symtom som vi känner.

Symtomet grundar sig i en obalans som kan leda till sjukdom. Orsaker till en obalans kan vara spänningar, stress, ensidiga och felaktiga rörelser som ger upphov till en mängd olika problem i kroppen. För att uthärda smärtan spänner vi oss. När väl en obalans får fäste i kroppen blir följden att vitaliteten/livskvalitén försämras.

Så kortsiktigt handlar det om att få bort symtomet, för att sedan fungera som en vägvisare för kroppen mot bättre hälsa. Genom att optimera kroppens funktioner så får vi en friskare människa, då vi besitter alla egenskaper för självläkning

Karin Skeppstedt

Medial vägledning
Vid en medial session får du vägledning i den livssituation du befinner dig i just nu.
Du får hjälp att identifiera din livsväg samt att se och lösa upp negativa beteendemönster. Med hjälp av anförvanter och guider från de andliga dimensionerna får du ett större perspektiv på ditt liv och kan erhålla värdefulla redskap som hjälper dig i din fortsatta utveckling.
Du kan läsa mer om Karin på www.helalivet.net

Meditation För närvarande finns det flera alternativ att välja på i Helsingborg.

Söndagar kl. 18 Hos Chiron inspiration, Roskildegatan 6 se mer på www.chironinspiration.se

Karin Skeppstedt bjuder in till meditation
Måndagar kl.19-20 i Munka Ljungby kyrka.

Välkommen för en stunds avslappning, återhämtning, stillhet och vila! Inga förkunskaper krävs.

Fri entré!


I butiken har vi en stor anslagstavla där alla med inriktning på andlighet och hälsa får anslå sin information. Vi hänvisar till denna om någon söker information om annat som inte erbjuds på 6:e Sinnet.

Prem Mullberry kommer inte  tillbaka 2017 men kanske 2018 för enskilda reading.


Prem
jobbar utifrån ”en kurs i mirakler” och ger enskilda readings. Det skulle också kunna kallas för en levnadsbeskrivning. Det handlar om dig, ditt liv här och nu, och varför du går igenom det som du upplever här och nu. Det är en inblick i ditt liv ur ett andligt perspektiv, inte bara det liv som du är medveten om utan också det som du bara delvis är medveten om och till och med det som du är helt omedveten om.


Prem beskriver det så här på www.innerview.us
--My name is Prem Mulberry. I am an intuitive psychic. Since 1984 I have been able to do a valuable type of psychic reading that deals with your spiritual and psychological being. My purpose is to help you to be aware of the blocks in your own mind to the awareness of Eternal Love's Presence. Maybe this is what you have been searching for. Maybe this is what you're waiting for. Maybe this will fill the unfulfilled part of you. And maybe you already know it but can't believe it.

May I help you?----

Readingen är på lättförstålig engelska. Donation föreslås på cirka 90$ vilket blir ca 800kr donationer därutöver är tillåtet.
Tid ca 1-1,5 timme. Du får hela readingen inspelat på en MP3 fil.Nyheter

Aktuellt