Produkter

Varukorg

Kontakt

Kungsgatan 18
252 21 Helsingborg
Öppet i butiken i Hbg månd.-fred. 10-18 lörd. 10-14
E-post:
Webb: www.6e-sinnet.se
Telefon: 042-245234

Information

Dela |

Köp- och leveransvillkor

Priserna i webb butiken kan skilja sig från priserna i den fysiska butiken.Trygg e-handel

Vi uppfyller alla krav som ställs på Trygg e-handel och för certifiering.
Då vi även har en fysiskt butik i Helsingborg så når ni oss på telefon under affärstid året runt.
Tveka inte att ringa oss om ni har några frågor. 

Leverans och betalning


Nu kan du betala med ditt kort direkt eller via din internetbank via Payson eller PAY PAL .  Använd Payson/PayPal för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Swish
Vårt Swish nummer är 123 616 2945. Det ser lite udda ut men det beror på att det är ett företagskonto. Mottagare är 6:e Sinnet AB.


Bankgiro Du betalar till bankgiro nr 5777-9944 i förskott Så fort vi fått din order och när vi kan se din betalning så skickas varorna omgående. Det är viktigt att du anger ordernumret på din betalning så vi snabbt kan leverera till dig.

Frakt tillkommer med 49 kr. 

Vid ett ordervärde över 1 000 kronor fraktfritt.

Vi tillämpar ingen mini ordersumma.


Alla angivna priser är inklusive moms.
 

Order från Norden och övriga länder
Då fraktkostnaderna är högre för brev/paket till utlandet gäller inte enhetsporto 42:-. Vi skickar ett e-postmeddelande för att meddela aktuell portokostnad innan ni gör er betalning. Tyvärr kan vi inte skicka mot postförskott utanför Sveriges gränser. Betala via pay pal eller maila oss för en utlandsinsättning.Ångerrätt

Enligt Distansavtalslagen har privat konsument rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Enligt samma lag gäller också att varan skall kunna återlämnas i väsentligen oförändrat skick

Böcker, Cd-skivor och DVD omfattas ej av denna ångerrätt.

Kunden förpliktigar sig att själv stå för frakten tillbaka till 6:e Sinnet .

Om du ångrar dig innan vi skickat varorna och du har valt förskottbetalning, var snäll och meddela oss så vi slipper skriva och påminna dig.

Reklamation

Reklamation av felaktig eller defekt produkt ska ske så fort felet upptäcks. Kontakta oss via mail eller telefon. Defekta produkter returneras på vår bekostnad. Vi ersätter produkten med en likvärdig. Skador som upptäcks på paket vid mottagandet skall anmälas till Posten omgående.Reservation

Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, skrivfel och slutförsäljning. Bilderna och färgerna kan avvika något från verkligheten.

Nyheter

Aktuellt