Produkter

Varukorg

Kontakt

Kungsgatan 18
252 21 Helsingborg
Öppet i butiken i Hbg månd.-fred. 10-18 lörd. 10-14
E-post:
Webb: www.6e-sinnet.se
Telefon: 042-245234

Information

Dela |

Affirmationskort - Inspirationskort

AFFIRMATIONSKORT. Varje kort innehåller en affirmation, det vill säga en positiv mening om mig själv som om den redan var sann.

Affirmationer är ett beprövat sätt att arbeta med utveckling och går ut på att man upprepar en positiv mening om sig själv eller världen tills man upplever att den är sann.

På baksidan av varje kort står en längre text som förstärker meningen på framsidan. Exempel på affirmationer är Jag är frisk och stark, Jag har allt stöd jag behöver, Jag lyckas med det jag föresätter mig, Allt jag behöver kommer till mig.

INSPIRATIONSKORT. Inspirationskorten är friare i sin utformning och tar mer rollen av en rådgivare eller coach, som ska peppa mig till att må bra och uppnå mina drömmar.

Alla inspirationskort har en längre text på baksidan som förklarar budskapet och förstärker känslan på kortet.

MORGONPEPPINGKORT. Morgonpeppingkorten är små kort som är tänkta att hjälpa mig att få en bättre start på dagen.

Det är bevisat att om vi börjar dagen med dåligt humör, så fortsätter det gärna så. Kan vi redan från början slå in på en mer positiv bana, tänka positivt om oss själva och om vår omgivning, så ökar möjligheterna att också resten av dagen ska bli bra.

Korten påminner oss om att vi är bra, att vi har fler möjligheter än vi kanske tror och att livet är gott. En trevlig påminnelse till frukosten!

Text från Kreativ Insikt