Produkter

Varukorg

Kontakt

Kungsgatan 18
252 21 Helsingborg
Öppet i butiken i Hbg månd.-fred. 10-18 lörd. 10-14
E-post:
Webb: www.6e-sinnet.se
Telefon: 042-245234

Information

Dela |

Tips - tankar - med mera

Föreningen för Gatubarn i Nepal

De som vill skänka till barnen i Nepal här är uppgifterna till insamlingen Pg: 900365-8 Bg: 900-3658 Swish: 1239003658 SMS: 72026: gatubarn50 eller gatubarn100 eller http://www.gofundme.com/Gayatri-Fund Se även vår blogg eller www.gatubarnnepal.net Hej Anette Åberg med flera som skrivit inlägg med frågor senaste dagarna. Meddela mig en e-postadress till eva@gatubarnnepal.net så kan du få ett mer utförligt svar Kort sammanfattning: Vi använder pengarna till Ett flickhem med 14 skolflickor, bostad, mat, skolgång och allt annat barn behöver. Flickornas hus är bara lite skadat efter jordbävningen så de har kunnat flytta in igen och vi kommer att reparera huset snarast. Ett hem för förskolebarn barn där det nu bor 19 flickor och pojkar som får montessoriförskola, mat, bostad men just nu är det lite prekärt för huset är så pass skadat av jordbävningen att vi måste hitta ett nytt hus. De har fått flytta från tälten och tillfälligt i en väldigt liten lägenhet just nu men vi hoppas lösa detta med att hitta ett nytt hus även om fastighetsmarknaden i Kathmandu är rätt besvärlig nu efter jordbävningen. Åtta studenter på Medical College, unga kvinnor från fattiga bergsbyar som studerar till sjuksköterks alternativt Health Assistant, 3 - 4-åriga utbildningar där vi betalar kursavgifter och uppehälle under hela studietiden. 15 barn som bor hos anhöriga ute i byar, vi står för skola och sjukvårdskostnader. Matleveranser och skolböcker till slumområdet Shantinagar i Kathmandu. Alla ovanstående är långsiktiga åtaganden till barnen växt upp och kan försörja sig själva. Just nu i spåren av jordbävningen har vi fått en del extra gåvor och dessa omvandlas nu till tält, presenningar, sovsäckar, mat och distribueras i byar i de mest utsatta områdena. Byarna ligger i Ghorka, Dading och i Sindupalchowk. Våra pålitliga kanaler till rätt mottagare består av munkar från Porong-klostret i Boudhanath och av Karma Lama, Bimal Dhamala, nära och pålitliga vänner som sparar alla kvitton för att kunna redovisa ner till minsta rupee när jag kommer till Kathmandu igen 14 juni. Varma hälsningar Eva Holmberg Tedert https://www.facebook.com/gatubarnnepal

2015-01-13 Så blir du mediummogen!

Tidningen Nära gav i december ut ett specialnummer som heter "Allt om andlighet" och där har de mycket bra information och artiklar om olika delar av andlighet. Bland annat en artikel som heter - Så blir du mediummogen! Texten nedan är från artikeln. Rädslan för att besöka ett medium är inte konstigt alls, vi människor vet fortfarande inte allt om universum och vår egen existens här på jorden. Vi har inte svaren på alla frågor, även om vi ibland beter oss som om vi trodde vi visste allt. ..... Att träffa en människa, ett medium som säger sig kunna se in i framtiden och in i våra själar kan vara omtumlande och innebära okända och till och med skrämmande förändringar. Vad vill vi egentligen veta? Och är vi redo att få svar på frågor som vi kanske inte ens har ställt? Den som är nyfiken och vetgirig drivs av en önskan om att ta reda på mer. Och kanske är det så att den som till sist vågar ta steget att kontakta ett medium redan är på väg mot sin egen sanning. Kanske vet man redan inom sig att det som kommer att sägas är fakta man behöver få sig till livs. Eller också befinner man sig i en kris av något slag. Då kan det behövas vägledning utöver det vanliga. Men glöm inte bort att medial vägledning inte är detsamma som att gå i terapi. Ett besök hos en andlig vägledare kan inge hopp och vara ett första steg mot en förändring av något slag, men om man eftersträvar en långsiktig process där man själv arbetar mot sina egna uppställda mål, då ska man välja att gå till en psykolog. Ofta få man inspiration av ett första möte med ett duktigt medium. Det känns skönt att bli bekräftad för den man är. Att få ta del av någons totala uppmärksamhet och intresse är ett skönt smörjmedel för ens ego. Ta ett besök hos ett medium för vad det är: en kickstart till något nytt. Ett sätt att få nytt hopp och inriktning. I bästa fall får du i alla fall ett litet tecken på att du är på rätt väg. Och det är en mycket god start.

xx

xx

Att formulera sina livsmål

Aktuella Regina Lund har verkligen lyckats skriva ner sina livsmål. Från hennes hemsida reginalund.com- Mitt Mål: Sprida ljus. Skapa och uppleva skönhet. Att läka, utveckla och älska hela mänskligheten och allt levande. Att skapa fred och harmoni. Att orädd älska allt som existerar i Universum och på jorden och njuta av resan. Att hjälpa alla att fokusera på att göra allt vad vi vill göra när freden är här i våra liv. Fred på jorden börjar med fred i våra egna hjärtan. Mitt mål är att alla ska få det dom behöver i detta livet och i alla sina liv. Mitt mål är att njuta av livets lek samtidigt som jag står i mänsklighetens tjänst. Mitt mål är att skapa gemensamma positiva kunskaps höjningar för mänskligheten i allas kroppar, hjärtan och själar med hjälp av kärlek, musik, frihet, humor, dans, film , ord, teater, målningar, rörelse, läkande, nya tankegångar, meditation, medkänsla, skönhet och optimism. Mitt mål är att dra så många strån jag bara kan till den vackra stacken , Jorden , den som jag nu bevistar! Att få sprida ljus! Tack!

Datorhaveri?? Nej, det var ett Tv-program

Lördag morgon den 29 oktober. Vad har hänt? Vår mailbox blev översvämmad av order från webb butiken. Alla villa ha en och samma bok som vi bara hade tre exemplar av. 41 beställningar och därav 17 stycken på 8 minuter. Det är inte ofta vi ställs inför liknande problem. Efter lite dektektivarbete under lördag förmiddag så hittade vi orsaken. Inga spam, ingen dator som hängt sig utan det var TV. Adam Alsing har ett program där Kim Andersson var gäst och hon visade Tibetansk Yoga. Denna Yoga är beskriven i en bok som heter Ungdomens källa. Boken är tyvärr slut på förlaget men så många som 41 stycken hittade till vår webb butiken och ville alltså köpa våra tre exemplar. Jag som för närvarande läser Kraften, boken som förklarar hur man sätter igång mirakler i sitt liv, tackar för alla beställningar och gläds åt att så många har hittat till vår sida. Välkommen igen.

Unik ? Jag!

Har du tänkt på att du faktiskt är en unik liten själ som är här, för att må gott och ha det bra. Men ändå är det så svårt att känna det så! Vi påminner väldigt mycket om naturens cykler, nu är det höst och alla löven släpper taget om trädens trygga grenar för att ge plats till det som till våren komma skall. För oss innebär det att det är dags att släppa allt det som vi trodde skulle bli men som inte blev av, för att göra plats för nya möjligheter frammåt! Tänk så mycket lättare saker kan bli om man tänker annorlunda och släpper det som är dags att släppa. Med detta vill jag att ni ska känna nya möjligheter istället för att se det som att misslyckats, för har det inte blivit till något var det kanske inte meningen att det skulle vara så. Hyr en film eller läs en bok som får dig att bli ledsen och ta hand om den sorg som man känner efter en förlust av något, för att sedan se eller läsa något glatt och inspirerande. Ha det bäst av allt vad det nu innebär Kram 6:e Sinnet

Höst!

Nu har vi massor av spännande saker som händer i butiken. Läs mer under fliken kalendern. Vi har fått in fina kalendrar med underbara motiv. Nya vykort och en hel del nya böcker! Välkomna!

Prem back in USA har skrivit så vackra ord på sin Fb sida Här är en kopia.

May today there be peace within. May you trust God that you are exactly where you are meant to be. May you not forget the infinite possibilities that are born of faith. May you use those gifts that you have received, and pass on the love that has been given to you. May you be confident knowing you are a child of God. Let this presence settle into your bones, and allow your soul the freedom to sing, dance, praise and love. It is there for each and every one of us.

Krama din skugga

Nu har vi fått tillfälle att köpa in Debbie Fords nya film Krama din skugga, The Shadow Effect. Denna film är uppdelad i två CD skivor där du först tittar igenom filmen och sen i skiva nr 2 vägleder Debbie dig igenom olika övningar- en interaktiv filmupplevelse. Man analyserar sina positiva sidor vilket blir en inbjudande start på hela processen. Sen tar man efterhand fram sina skuggsidor som man inte vill ha kvar och får verktyg för att bli av med dem. Nu kan filmen bli din för enbart 229:- ord pris 299:-

Kraften - The Secret Nu kommer fortsättning

Nedan kan du titta på en trailer om boken. http://www.youtube.com/watch?v=8sbKVdHhz6U

Nyheter

Aktuellt